Definitieve afgelasting Varsity 137 in 2020

Varsity 137

Gezien de maatregelen die ons kabinet, in samenwerking met het RIVM, tot en met 1 september voor evenementen heeft afgegeven, zal Varsity 137 dit jaar geen doorgang vinden. Samen met de Varsity Commissie heeft het dagelijks bestuur van de K.N.S.R.B. dit vervelende besluit moeten nemen. Onze gedachten gaan uit naar iedereen die met de directe of indirecte gevolgen van het COVID-19 te maken hebben. Namens het Dagelijks Bestuur K.N.S.R.B. en de Varsity Commissie 137 wens ik u veel gezondheid en sterkte toe in deze vervelende tijden.

Verkochte tickets

Net als alle andere evenementen heeft COVID-19 een onverwachte kostenpost gebracht. Omdat de online ticketverkoop reeds gestart was, willen we voor een regeling zorgen voor diegene die al een ticket hebben aangeschaft. We hopen dat u als ticketkoper van de ‘Bewaar je ticket, geniet later’  regeling gebruik wilt maken. Uw ticket blijft volgend jaar geldig voor Varsity 137, waarmee u net als dit jaar het terrein kan betreden. Als consument heeft u het recht om uw geld terug te vragen, maar met een voucher steunt u de K.N.S.R.B. en Varsity. Tevens zal volgend jaar Varsity 137 gewonnen worden door uw vereniging, dus u moet daar bij zijn. Mocht u toch uw geld terug willen, kunt u op varsity.nl/refund een formulier invullen voor 31 mei. Uw geld zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Deze regeling betreft ook diegene die een pendelbusticket dan wel een Varsity Magazine hebben aangeschaft.