Route

Bezoekers en toeschouwers zijn niet welkom op en rond het wedstrijdterrein en de roeibaan.

Zowel de fietspaden als de wegen langs het Amsterdam-Rijnkanaal zijn afgesloten. Bezoekers en toeschouwers zullen worden weggestuurd. De wedstrijden zullen online te volgen zijn met daarnaast een middagvullend programma op live.varsity.nl

Wij roepen iedereen op zo veel mogelijk met de auto naar de wedstrijd te komen. Er worden parkeerplekken op loopafstand (ca. 5-10 min.) van het terrein gefaciliteerd. Voor alle aanwezigen (sporters, coaches, vrijwilligers, jury, dienstverleners, verenigingsvertegenwoordigers, pers en organisatie) zijn er gratis parkeerplekken beschikbaar bij onze vriendelijke overburen Beelen Midden Nederland. Dit is aan de overzijde van het kanaal, circa 5 minuten lopen naar de ingang. U wordt verzocht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen en niet langs de weg of onder de bruggen te parkeren (tenzij op aanwijzing).

Schonauwenseweg 8
3991 MC, Houten

Het afzetten van mensen bij de ingang van het terrein is niet toegestaan. U stopt dan langs een gevaarlijke en onoverzichtelijke 80km/u-weg. U kunt worden beboet door de politie.


Bekijk hier de plattegrond van het terrein:

 

Klik voor een grotere weergave.