Prijsuitreiking bij Van Lier groot succes!

25-10-2017 in 2017, Sprintklassement

Met de schoenen op de Coolsingel

Het Van Lier Sprintklassement is al enige tijd afgesloten en de nieuwe selecties maken zich op voor een nieuw sprintklassement. Toch werden de winnaars van 2017 gisteren beloond voor hun harde werken toen zij in de FlagShip Store van Van Lier op de Coolsingel in Rotterdam de prijs – een nieuw paar Van Lier schoenen –  uitgereikt kregen. Eigenaar Geert van Spaendonck zag de overeenkomsten tussen de drive van de winnende ploegen en Van Lier om altijd voor het beste resultaat te gaan. De mooie samenwerking tussen Van Lier en de K.N.S.R.B. kreeg na de Varsity weer een tastbaar vervolg doordat de gelukkige winnaars van Nereus (Lichte8+) en Laga (Zware8+) met hun nieuwe schoenen ervandoor gingen. Zie hier de foto’s van een mooie avond!

Sta jij volgend jaar ook op de Coolsingel met nieuwe schoenen in handen? Het maakt niet uit in welke stad je roeit! Iedere eerstejaarsploeg kan zich opgeven voor het Van Lier Sprintklassement! Het programma van het Sprintklassement 2018 wordt binnenkort bekendgemaakt!