Varsity: De grootste studenten roeiwedstrijd van Nederland

Op 5 april 2020 zal op het Amsterdam-Rijnkanaal te Houten de 137ste editie van de Nationale Studentenroeiwedstrijden ‘Varsity’ verroeid worden. De Varsity is te aanschouwen vanaf de zuidelijke oever van het Amsterdam-Rijnkanaal, tussen Houten en Culemborg. Net als voorgaande jaren zal dit een spannende strijd opleveren met naast het Hoofdnummer de ‘Oude Vier’ ook de ‘Dames Vier’.


Varsity shop gesloten

De deuren van de online Varsity shop zijn gesloten, maar wees niet getreurd: kersverse producten zitten inmiddels alweer in de okergele oven. More coming soon!

Let op: je kunt geen verenigingscoupons meer verzilveren.

Partners

De Varsity wordt mede mogelijk gemaakt door onze trouwe partners. Klik op hun logo voor meer informatie over onze relatie.

Bent u geïnteresseerd in een van onze activiteiten waarmee wij roeiend Nederland verder vooruit willen helpen of heeft u vragen over een van onze evenementen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

De Varsity is een evenement van de KNSRB

Sinds 1883 ondersteunt de Koninklijke Nederlandse Studenten Roeibond het Nederlandse roeien en organiseert zij het Nederlands equivalent van de ‘Boatrace’ genaamd de Varsity; dé sportieve strijd tussen de Nederlandse universiteiten.

Meer informatie over de KNSRB