Partners

De Koninklijke Nederlandsche Studenten Roeibond is voor de organisatie van al zijn activiteiten afhankelijk van sponsoren en partners. Deze steunen al onze evenementen of leggen zich bewust toe op een enkele activiteit. Naast de verschillende sponsoren ondersteunen ook enkele universiteiten de organisatie van de Varsity, het oudste studentensport evenement van Nederland. Aangezien onze ambities altijd verder reiken dan de mogelijkheden, zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe partners.

Ook partner worden?

Hoofdsponsors

Defensity College

Als werkstudent heb je een bijbaan bij Defensie, waarin je opdrachten uitvoert die passen bij jouw studierichting en interesses. Je kunt bijvoorbeeld bijdragen aan het ontwerp van toekomstig materieel, meedenken over een militaire basis op zonne-energie of werken aan (sociale) innovaties bij Defensie.

Naar de website van Defensity College

Kornuit

Onze jongste generatie brouwers blijft ontdekken. Geïnspireerd door onze 400 jaar oude brouwerstraditie zijn deze moderne vakmannen altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Zo hebben ze een bier gebrouwen dat perfect past bij deze tijd. Kornuit; een eerbetoon aan Peter Kuijper, de bevlogen brouwer met wie het 400 jaar geleden allemaal begon. Een bier dat verfrissend smaakt vanaf de eerste slok met een heerlijk zachte afdronk.

Naar de website van Kornuit

Mediapartners

Sjaak&Nout

Sjaak&Nout, concept consultants.

Ontwikkel samen met ons concepten voor (sport)-evenementen, reclames, marketing campagnes en e-learning platforms.

Altijd en overal, creatieve oplossingen.

Naar de website van Sjaak&Nout

BanoPro

Bano bedenkt, ontwerpt en ontzorgt op het gebied van event technology. Daarbij zorgen we niet alleen voor een perfecte organisatie van licht, geluid, stand- of decorbouw; we denken ook graag met je mee over het concept waarmee we de meeste impact creëren. Bij ons kun je ervan op aan dat techniek optimaal bijdraagt aan het bereiken van de doelen van je evenement. We beschikken over een ruim assortiment aan state of the art apparatuur en kunnen dankzij onze eigen standbouwafdeling ook zorgen voor maatwerk. Daarnaast investeren we continu in nieuwe technieken en ontwikkelen we unieke producten om jou en je doelgroep elke keer opnieuw te verbazen.

Naar de website van BanoPro

Time-Team

Time-Team levert een totaalpakket voor wedstrijden; van tijdwaarneming tot online publicatie, video-overlay's en automatische social media posts.

Naar de website van Time-Team

RoeiRadio

Boek nu RoeiRadio om uw (sport)evenement een onvergetelijke te maken. Ons scherp en professioneel commentaar zal bijdragen aan een unieke publieksbelevenis.

Naar de website van RoeiRadio

Ben Kortman Fotografie

Ben Kortman maakt foto's op verschillende evenementen en houdt zich bezig met communicatieve advies en dienstverlening. Van copywriting en journalistiek tot (web)design en online marketing.

Naar de website van Ben Kortman Fotografie

De Utrechtse Internet Courant (DUIC)

DUIC is hét nieuwsplatform van Utrecht dat dagelijks algemeen, cultureel en gemeentelijk nieuws brengt.

De Utrechtse Internet Courant heeft zich sinds 2011 ontwikkeld tot een onafhankelijk nieuwsplatform, met 150.000 unieke bezoekers per week op duic.nl en een krant die tweewekelijks verschijnt met een bereik van 100.000 lezers.

Naar de website van De Utrechtse Internet Courant (DUIC)

Partners

WinTech racing

WinTech Racing begrijpt dat geen enkele aankoop belangrijker is voor een roeier of roeibedrijf dan het kopen van een boot. De missie van WinTech Racing is om de groei van het roeien te bevorderen door de sport toegankelijker te maken. Kwalitatieve boten die de prestaties op alle niveaus verbeteren.

Naar de website van WinTech racing

Northwave

Onze samenleving heeft een digitale hartslag. Informatie is de levensvoorziening voor continuïteit en functioneren van organisaties. Het is noodzaak om beschermende maatregelen te nemen waarin mens, proces en technologie steeds op elkaar afgestemd blijven. Daarmee lossen we security vraagstuk integraal op. Die 360 graden aanpak is ons handelsmerk. Wij noemen dat Intelligent Security Operations.

Dat lukt alleen als specialisten op allerlei vakgebieden gericht samenwerken aan hetzelfde doel. Net als bij roeien in de boot: Hetzelfde doel, maar daadwerkelijke afstemming en synergetisch samenwerken maakt het verschil.

Northwave bewaakt 24/7 de security van organisaties vanuit haar Security Operations Center. We staan organisaties bij gedurende cybersecurity incidenten met ons Incident Response Team en digitaal forensische rechercheurs. En onze securityconsultants adviseren, testen en trainen organisaties om veilig hun diensten te verlenen.

Naar de website van Northwave

Hattricks

http://hattricks.nl

Naar de website van Hattricks

Octas

Bij Octas krijg je de kans om jezelf in elke mogelijke richting te ontwikkelen binnen de financiële sector. We hebben een breed netwerk bestaande uit vele klanten. Samen met jouw fieldmanager selecteer en kies je de meest geschikte functie en bespreek je de doorgroeimogelijkheden. Octas is een detacheringsbureau in de bancaire sector dat samenwerkt met onder andere de grote banken van Nederland zoals ING, ABN Amro, Rabobank maar ook PwC. We zijn preferred supplier bij verschillende banken. Als starter kan je bijvoorbeeld een Financial Crime Analyst worden waar je jouw analytische vaardigheden gebruikt om fraudegevallen op te speuren. Of word jij het nieuwe adviesorgaan van de organisatie? Je bent de ogen en oren van de bank. We hebben een groot aantal opties en daarom is het aan jou om te ontdekken wat bij jouw persoonlijke ambities past.

We zijn klein, gespecialiseerd, maar dromen groot.

EasyFloat

Zoekt jouw vereniging een roeivlot met een levensduur van minimaal 20 jaar, duurzaam en onderhoudsvrij?
Dan zijn EasyFloat roeivlotten de juiste ponton voor jullie! Onze pontons liggen al bij diverse roeiverenigingen in Nederland en ver daarbuiten.
Daarnaast worden ze in de roeiwereld regelmatig ingezet als extra roeivlot bij vele roeiwedstrijden en -evenementen.

Naar de website van EasyFloat

Café Otje

Café Otje bestaat sinds 2011 en is gevestigd aan de nobelstraat te Utrecht.
Dit centraal gelegen café voor jong en oud heeft een unieke gezellige sfeer en het enthousiaste barpersoneel weet er altijd weer een feest van te maken.
Daarnaast staat dit café in overleg altijd open voor georganiseerde feesten, jaarclubdiners, huisdiners, afstudeerborrels etc.

Naar de website van Café Otje

CKSecurity

De wetenschap dat de medewerkers van CK Security allen reeds jaren ervaring
hebben met het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden t.b.v. het bedrijfsleven, overheid
en particulier geeft u het gevoel dat uw beveiliging in professionele handen is. Onze medewerkers zijn allround als het gaat om (uw) veiligheid. Uw veiligheid hangt samen met onze betrokkenheid om een kwaliteitsproduct neer te willen zetten. Wij noemen dat: excelleren in beveiliging op maat!

Naar de website van CKSecurity

Van Hees en Zonen

Van Hees Utrecht is in brede zin actief op het gebied van civiele techniek. Ons bedrijf staat voor (totaal)oplossingen inzake natte en droge infrastructuur. Vanuit een integrale aanpak willen wij bijdragen aan efficiëntere bouwprocessen en het duurzamer benutten van onze leefomgeving. Van brug tot sluis, van dijk tot kademuur, van
berg-bezink-bassin tot gemaal.
Geen project is gelijk, en elke opdracht vraagt om maatwerk. Dat leveren wij met plezier en met passie.

Naar de website van Van Hees en Zonen

Drankhandel Mulco

“Een groothandel die altijd voor je klaarstaat.”
Welk bier past het best bij een specifieke afnemer?
Hoe kan de wijnkaart ingevuld worden?
Is de drankbehoefte voor een evenement goed in kaart gebracht en wat is de beste manier van bevoorrading?
Klantgerichtheid is voor ons geen loos begrip; onze betrokkenheid en service strekken veel verder dan het aanbieden van producten.
Onze toegevoegde waarde is advies, toegespitst op ieders situatie. Met persoonlijk contact hoog in het vaandel, delen wij al meer dan 50 jaar passie voor horeca met onze klanten!

Naar de website van Drankhandel Mulco

TechPro

Gerard Huiden Verhuur B.V. richt zich al decennia lang op het onderhoud, verkoop en verhuur van materieel. Wat ooit begon met de aanschaf van een eerste aggregaat is gegroeid tot een bedrijf met grote diversiteit aan materieel. Naast het verhuren van materieel gaan we net een stap verder. Wij verhuren niet alleen. Onze monteurs onderhouden en keuren ook uw materieel. Denk aan boormachines, compressors, maar ook aan aggregaten en heftrucks enzovoort.
Vanuit onze expertise in tijdelijke stroomvoorzieningen houden we ons al jaren bezig met evenementen.

Naar de website van TechPro

Utrechts Universiteitsfonds

Het Utrechts Universiteitsfonds is in 1886 opgericht door alumni, destijd nog 'oud-kweekelingen' genoemd. Doel was, en is nog steeds, het bevorderen van het academisch leefklimaat aan de Universiteit Utrecht. In het oprichtingsjaar brachten alumni al ruim 17.000 gulden bijeen! Een voor die tijd hoog bedrag waarmee direct al tal van studenteninitiatieven konden worden ondersteund.
Het U-fonds is uitgegroeid tot een begrip in de Utrechtse universitaire gemeenschap en de plek waar studenten, alumni en docenten elkaar ontmoeten en inspireren.

Naar de website van Utrechts Universiteitsfonds

Smelt Portofoons

Portofoons inzetten voor interne communicatie binnen uw bedrijf of organisatie, maar hoe kiest u de juiste portofoons met de juiste techniek, frequenties, bereik en eventuele vergunning? Bij SMELT bent u aan het goede adres. Zij zijn gespecialiseerd in portofooncommunicatie en alles daaromheen.

Naar de website van Smelt Portofoons

Duurzaamheidsfonds Houten

Het duurzaamheidsfonds Houten stimuleert inwoners, instellingen en bedrijven binnen de gemeente Houten om duurzame initiatieven aan te dragen. En ondersteunt hen met kennis, kunde en financiële bijdragen. Zodat het niet bij ideeën blijft en concrete plannen uitgevoerd kunnen worden.

Naar de website van Duurzaamheidsfonds Houten

MacGyver Producties

MacGyver producties (Jesse de Graaff) adviseert organisatoren en overheden op het gebied van duurzame evenementen. Denk hierbij aan het meetbaar maken en analyseren van duurzaamheidsbeleid en het vinden van besparingskansen. Vraagstukken over specifieke thema's binnen een evenement zoals energievoorziening, afvalpreventie en scheiden, eten en drinken, duurzaam inkopen, mobiliteit en transport. Het opstellen van een duurzaamheids management systeem waarin duurzaamheidsdoelstellingen gemeten en bijgehouden kunnen worden behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast duurzaamheid is MacGyver producties ook betrokken bij de horeca productie en helpt zij bij biercontract onderhandelingen.

Meer weten? Check jessedegraaff.nl voor de contactgegevens.

Naar de website van MacGyver Producties

Onderwijsinstellingen

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit, de oudste particuliere Universiteit in Nederland, biedt intensieve academische opleidingen en programma's binnen de vakgebieden business, management,
accountancy, controlling en fiscaal recht. Nyenrode gelooft dat een stevige basis ieder mens tot grote hoogtes kan brengen. Die basis vind je op Nyenrode, in Amsterdam en in Breukelen. De universiteit combineert academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij
succesvol aan je carrière kan bouwen.

Naar de website van Nyenrode Business Universiteit

Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht investeert in het opleiden van leiders van de toekomst. Zij biedt innovatief onderwijs van hoge kwaliteit en met een hoog studiesucces. De Universiteit Utrecht is in Nederland een koploper op het gebied van vernieuwende onderwijsconcepten, zoals het University College. Het Utrechts onderwijsmodel staat voor persoonlijk en activerend onderwijs, flexibiliteit en keuzevrijheid voor studenten en continue professionele ontwikkeling van docenten.

Naar de website van Universiteit Utrecht

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht is een ambitieuze hogeschool in een dynamische omgeving. Als University of Applied Sciences verzorgen we onderwijs en verrichten we onderzoek. We leiden - aankomende - professionals op die gewild zijn op de arbeidsmarkt en onlosmakelijk zijn verbonden met de regio Utrecht. De verbinding tussen onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk versterkt onze impact in de regio.

Naar de website van Hogeschool Utrecht

Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden, in 1575 opgericht, is een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. De universiteit heeft zeven faculteiten in het alfa-, bèta- en gammadomein, is gevestigd in Leiden en Den Haag en heeft ruim 6.500 medewerkers en 26.900 studenten. Haar motto is Praesidium Libertatis – Bolwerk van Vrijheid.

Naar de website van Universiteit Leiden

Erasmus Universiteit

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam, dat daarbij veelal fungeert als een levend stadslaboratorium.

Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Dankzij onze onderzoeksimpact en de kwaliteit van onze opleidingen kunnen we ons meten met de top van de Europese universiteiten.

Naar de website van Erasmus Universiteit

Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit Amsterdam (afkorting: VU) is een brede onderzoeks- en onderwijsuniversiteit in Amsterdam. Zij is gesticht als protestants-christelijke universiteit, en wil de verbondenheid met deze traditie tegenwoordig in een aantal kernwaarden tot uitdrukking brengen. Het VU-complex is gevestigd aan de De Boelelaan in Buitenveldert, nabij de Zuidas. De slogan van de universiteit is 'VU is verder kijken'.

Naar de website van Vrije Universiteit Amsterdam

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. Met resultaat: op invloedrijke ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd.

We werken samen met gerenommeerde buitenlandse universiteiten, zoals Uppsala, Göttingen en Gent. De RUG is bovendien geliefd bij studenten (27.000) en medewerkers (5500) uit binnen- en buitenland. Talent krijgt de ruimte en zo slaat de universiteit een brug tussen onderzoek en samenleving: we werken actief samen met maatschappelijke partners en profileren ons met de thema’s Healthy Ageing, Energy en Sustainable Society.

Naar de website van Rijksuniversiteit Groningen

Technische Universiteit Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering science & technology. Met ons onderwijs, onderzoek en kennisvalorisatie dragen we bij aan:

- science for society:
de oplossing van grote maatschappelijke vraagstukken en de groei van welvaart en welzijn door de focus op de Strategic Area’s Energy, Health en Smart Mobility
- science for industry:
de ontwikkeling van technologische innovaties in samenwerking met het bedrijfsleven
- science for science:
de vooruitgang van de technische wetenschappen door excellentie op belangrijke onderzoekszwaartepunten en vernieuwing van het onderwijs

Naar de website van Technische Universiteit Eindhoven

Utrecht Universiteitsfonds

Het Utrechts Universiteitsfonds stelt ongeveer 80.000 euro per jaar beschikbaar voor subsidies waarmee studenten aan onze universiteit gesteund worden. Dit is mogelijk gemaakt door alumni die een gift hebben gedaan aan het Utrechts Universiteitsfonds. Zowel studentenorganisaties als individuele studenten kunnen bij ons een subsidie aanvragen.

Naar de website van Utrecht Universiteitsfonds