Partners

De Koninklijke Nederlandsche Studenten Roeibond is voor de organisatie van al zijn activiteiten afhankelijk van sponsoren en partners. Deze steunen al onze evenementen of leggen zich bewust toe op een enkele activiteit. Naast de verschillende sponsoren ondersteunen ook enkele universiteiten de organisatie van de Varsity, het oudste studentensport evenement van Nederland. Aangezien onze ambities altijd verder reiken dan de mogelijkheden, zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe partners.

Ook partner worden?

HOOFDSPONSORS

Aegon

Roeien is een prachtsport en dat mag héél Nederland weten! Vanuit die gedachte is Aegon sinds 2008 sponsor van de roeisport. We zijn begonnen als ploegsponsor en werden in 2010 hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB). De sponsorovereenkomst loopt in ieder geval tot en met de Olympische Spelen in Tokio, in 2020.

Roeisponsoring biedt ons ook mogelijkheden om talenten voor de werkvloer te werven. Deze sport is immers onlosmakelijk verbonden met de studentenwereld en roeiers hebben ongelooflijk veel doorzettingsvermogen. Precies díe combinatie zoeken wij in nieuwe Aegon-collega’s.

Naar de website van Aegon

Heineken

In 1873 ontdekte de jonge ondernemer Gerard Heineken een passie voor bierbrouwen. Hij kocht een stuk land in wat nu het centrum van Amsterdam is, bouwde een brouwerij en werkte hard om het recept te perfectioneren dat niet lang daarna het eerste 'premium' pilsener van Nederland zou worden. Het nieuws verspreidde zich snel en de naam Heineken, die op elke fles gestanst stond, werd een nationaal symbool voor kwaliteit. De volgende 140 jaar breidde de brouwerij zich verder uit en verkenden de kinderen en kleinkinderen van Gerard nieuwe markten, maar de naam op de fles bleef altijd dezelfde. Vandaag de dag, vier generaties later, zijn ze nog steeds gepassioneerd over het brouwen van een echt premium bier. Want als het om de goede naam van je familie draait, doe je net wat meer je best.

Naar de website van Heineken

Van Lier

In het jaar 1815 lag aan de Langstraat in het Brabantse Loon op Zand, de werkplaats van de familie Van Lier. En het is daar -in het centrum van de toenmalige Nederlandse schoenindustrie- dat de familie Van Lier begon met het maken van schoenen.
Het ondernemersinstinct van Van Lier merkte op dat de concurrentie in de Langstraat hevig was. Dus begon Van Lier te innoveren. De familie reisde de wereld over op zoek naar de beste leerlooierijen voor het mooiste leer.
Nu de familie de mooiste grondstoffen had begonnen ze met het experimenten met productietechnieken, bewerkingsmethoden en speelde met kleur en textuur.
Die filosofie heeft het bedrijf gebracht waar het 200 jaar later staat.

Naar de website van Van Lier

MEDIAPARTNERS

Sjaak&Nout

Sjaak&Nout, concept consultants.

Ontwikkel samen met ons concepten voor (sport)-evenementen, reclames, marketing campagnes en e-learning platforms.

Altijd en overal, creatieve oplossingen.

Naar de website van Sjaak&Nout

BanoPro

Bano bedenkt, ontwerpt en ontzorgt op het gebied van event technology. Daarbij zorgen we niet alleen voor een perfecte organisatie van licht, geluid, stand- of decorbouw; we denken ook graag met je mee over het concept waarmee we de meeste impact creëren. Bij ons kun je ervan op aan dat techniek optimaal bijdraagt aan het bereiken van de doelen van je evenement. We beschikken over een ruim assortiment aan state of the art apparatuur en kunnen dankzij onze eigen standbouwafdeling ook zorgen voor maatwerk. Daarnaast investeren we continu in nieuwe technieken en ontwikkelen we unieke producten om jou en je doelgroep elke keer opnieuw te verbazen.

Naar de website van BanoPro

RoeiRadio

Boek nu RoeiRadio om uw (sport)evenement een onvergetelijke te maken. Ons scherp en professioneel commentaar zal bijdragen aan een unieke publieksbelevenis.

Naar de website van RoeiRadio

Utrechtse Sportkrant

De Utrechtse Sportkrant is een nieuw initiatief van een groep gedreven en enthousiaste journalisten en fotografen, onder leiding van Robert Jan van der Horst als chef redactie en Dennis van Luijk als uitgever. Het doel van de krant is het rijke verenigingsleven en sportcultuur in de regio Utrecht te belichten en versterken.

Naar de website van Utrechtse Sportkrant

Ben Kortman Fotografie

Ben Kortman maakt foto's op verschillende evenementen en houdt zich bezig met communicatieve advies en dienstverlening. Van copywriting en journalistiek tot (web)design en online marketing.

Naar de website van Ben Kortman Fotografie

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Bain & Company

Bain & Company is one of the world's leading management consulting firms. We work with top executives to help them make better decisions, convert those decisions to actions and deliver the sustainable success they desire. For more than 40 years, we've been passionate about achieving better results for our clients—results that go beyond financial and are uniquely tailored, pragmatic, holistic and enduring.

Naar de website van Bain & Company

EasyFloat

Zoekt u een ponton systeem dat lichtgewicht is, duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij?

Dan is EasyFloat de juiste ponton voor u!
EasyFloat pontons zijn geschikt voor vele, uiteenlopende doeleinden en kennen diverse doelgroepen: o.a. particulieren, watersport, bouw-, onderhouds- en schilderwerken, evenementen en recreatieve toepassingen.

Naar de website van EasyFloat

TechPro

Gerard Huiden Verhuur B.V. richt zich al decennia lang op het onderhoud, verkoop en verhuur van materieel. Wat ooit begon met de aanschaf van een eerste aggregaat is gegroeid tot een bedrijf met grote diversiteit aan materieel. Naast het verhuren van materieel gaan we net een stap verder. Wij verhuren niet alleen. Onze monteurs onderhouden en keuren ook uw materieel. Denk aan boormachines, compressors, maar ook aan aggregaten en heftrucks enzovoort.
Vanuit onze expertise in tijdelijke stroomvoorzieningen houden we ons al jaren bezig met evenementen.

Naar de website van TechPro

Van Hees en Zonen

Van Hees Utrecht is in brede zin actief op het gebied van civiele techniek. Ons bedrijf staat voor (totaal)oplossingen inzake natte en droge infrastructuur. Vanuit een integrale aanpak willen wij bijdragen aan efficiëntere bouwprocessen en het duurzamer benutten van onze leefomgeving. Van brug tot sluis, van dijk tot kademuur, van
berg-bezink-bassin tot gemaal.
Geen project is gelijk, en elke opdracht vraagt om maatwerk. Dat leveren wij met plezier en met passie.

Naar de website van Van Hees en Zonen

CKSecurity

De wetenschap dat de medewerkers van CK Security allen reeds jaren ervaring
hebben met het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden t.b.v. het bedrijfsleven, overheid
en particulier geeft u het gevoel dat uw beveiliging in professionele handen is. Onze medewerkers zijn allround als het gaat om (uw) veiligheid. Uw veiligheid hangt samen met onze betrokkenheid om een kwaliteitsproduct neer te willen zetten. Wij noemen dat: excelleren in beveiliging op maat!

Naar de website van CKSecurity

Solidaridad

Solidaridad is een internationaal opererende maatschappelijke organisatie met meer dan 45 jaar ervaring in de verduurzaming van productieketens. Samen met iedereen in de keten - van boer tot multinational - werkt Solidaridad aan eerlijke producten, die geen schade toebrengen aan mens of milieu en voor iedereen winstgevend zijn. Solidaridad werkt door 13 productieketens heen en is actief op 5 continenten, via 9 regionale kantoren.

Naar de website van Solidaridad

Koninklijke Begeer

Koninklijke Begeer is sinds 1789 de specialist in standaard en ‘op maat’ gemaakte relatie- en personeelsgeschenken. Begeer geniet sinds 1858 het predicaat ‘Koninklijk’.

Meer over het eeuwenoud vakmanschap van het bewerken van (edel)metalen tot kleine sieraden en het fabriceren van sculpturen en awards vind je op hun website.

Naar de website van Koninklijke Begeer

Café Otje

Café Otje bestaat sinds 2011 en is gevestigd aan de nobelstraat te Utrecht.
Dit centraal gelegen café voor jong en oud heeft een unieke gezellige sfeer en het enthousiaste barpersoneel weet er altijd weer een feest van te maken.
Daarnaast staat dit café in overleg altijd open voor georganiseerde feesten, jaarclubdiners, huisdiners, afstudeerborrels etc.

Naar de website van Café Otje

ProTeam

Pro-Team is een horeca detacheringsbureau, gespecialiseerd in het leveren van horeca leidinggevenden binnen de publieke evenementenbranche.

Naar de website van ProTeam

Utrechts Universiteitsfonds

Het Utrechts Universiteitsfonds is in 1886 opgericht door alumni, destijd nog 'oud-kweekelingen' genoemd. Doel was, en is nog steeds, het bevorderen van het academisch leefklimaat aan de Universiteit Utrecht. In het oprichtingsjaar brachten alumni al ruim 17.000 gulden bijeen! Een voor die tijd hoog bedrag waarmee direct al tal van studenteninitiatieven konden worden ondersteund.
Het U-fonds is uitgegroeid tot een begrip in de Utrechtse universitaire gemeenschap en de plek waar studenten, alumni en docenten elkaar ontmoeten en inspireren.

Naar de website van Utrechts Universiteitsfonds
logo Tideman Boats
logo Tideman Boats

Tideman Boats

Since September 2015 the boat building industry has got a new player in the field. The Amsterdam based manufacturer Tideman Boats, specialized in High Speed HDPE Workboats. It all started with the idea to create a workboat that moves fast, is safe and indestructible. Bruno Tideman: “Innovation is about improving what’s bothering you. For us: vulnerable boat materials in rough environments. That bothered us, tremendously.”

Naar de website van Tideman Boats

SAMENWERKENDE UNIVERSITEITEN

Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden, in 1575 opgericht, is een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. De universiteit heeft zeven faculteiten in het alfa-, bèta- en gammadomein, is gevestigd in Leiden en Den Haag en heeft ruim 6.500 medewerkers en 26.900 studenten. Haar motto is Praesidium Libertatis – Bolwerk van Vrijheid.

Naar de website van Universiteit Leiden

TU Delft

De fascinatie voor science, design en engineering is wat ruim 16.500 bachelor & masterstudenten en 4.700 medewerkers van de TU Delft drijft. De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland: een universiteit die continu op zoek is naar (inter)nationaal talent om het onderzoek en onderwijs van deze unieke instelling op topniveau te houden.

Naar de website van TU Delft

Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht investeert in het opleiden van leiders van de toekomst. Zij biedt innovatief onderwijs van hoge kwaliteit en met een hoog studiesucces. De Universiteit Utrecht is in Nederland een koploper op het gebied van vernieuwende onderwijsconcepten, zoals het University College. Het Utrechts onderwijsmodel staat voor persoonlijk en activerend onderwijs, flexibiliteit en keuzevrijheid voor studenten en continue professionele ontwikkeling van docenten.

Naar de website van Universiteit Utrecht

Erasmus Universiteit

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam, dat daarbij veelal fungeert als een levend stadslaboratorium.

Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Dankzij onze onderzoeksimpact en de kwaliteit van onze opleidingen kunnen we ons meten met de top van de Europese universiteiten.

Naar de website van Erasmus Universiteit

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. Met resultaat: op invloedrijke ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd.

We werken samen met gerenommeerde buitenlandse universiteiten, zoals Uppsala, Göttingen en Gent. De RUG is bovendien geliefd bij studenten (27.000) en medewerkers (5500) uit binnen- en buitenland. Talent krijgt de ruimte en zo slaat de universiteit een brug tussen onderzoek en samenleving: we werken actief samen met maatschappelijke partners en profileren ons met de thema’s Healthy Ageing, Energy en Sustainable Society.

Naar de website van Rijksuniversiteit Groningen

TU Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering science & technology. Met ons onderwijs, onderzoek en kennisvalorisatie dragen we bij aan:

- science for society:
de oplossing van grote maatschappelijke vraagstukken en de groei van welvaart en welzijn door de focus op de Strategic Area’s Energy, Health en Smart Mobility
- science for industry:
de ontwikkeling van technologische innovaties in samenwerking met het bedrijfsleven
- science for science:
de vooruitgang van de technische wetenschappen door excellentie op belangrijke onderzoekszwaartepunten en vernieuwing van het onderwijs

Naar de website van TU Eindhoven