Partners

De Koninklijke Nederlandsche Studenten Roeibond is voor de organisatie van al zijn activiteiten afhankelijk van sponsoren en partners. Deze steunen al onze evenementen of leggen zich bewust toe op een enkele activiteit. Naast de verschillende sponsoren ondersteunen ook enkele universiteiten de organisatie van de Varsity, het oudste studentensport evenement van Nederland. Aangezien onze ambities altijd verder reiken dan de mogelijkheden, zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe partners.

Ook partner worden? Neem dan contact op met Commissaris Relatiebeheer & Sponsoring, Fleur Stalenhoef via sponsoring@varsity.nl

Hoofdsponsors

Defensity College

Als werkstudent heb je een bijbaan bij Defensie, waarin je opdrachten uitvoert die passen bij jouw studierichting en interesses. Je kunt bijvoorbeeld bijdragen aan het ontwerp van toekomstig materieel, meedenken over een militaire basis op zonne-energie of werken aan (sociale) innovaties bij Defensie.

Bekijk website

Grolsch

PROEF KARAKTER
Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Je kent ons van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. En van onze uitgesproken smaak. We brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hierdoor zijn onze bieren vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk.

Grolsch wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Grolsch is voor iedereen die weet waar die voor staat en die doet wat hij gelooft. Die zich tegenover niemand anders hoeft te bewijzen dan zichzelf. Want dat is wat we altijd hebben gedaan en altijd blijven doen.

Bekijk website

Mediapartners

Sjaak&Nout

Sjaak&Nout, concept consultants.

Ontwikkel samen met ons concepten voor (sport)-evenementen, reclames, marketing campagnes en e-learning platforms.

Altijd en overal, creatieve oplossingen.

Bekijk website

BanoPro

Bano bedenkt, ontwerpt en ontzorgt op het gebied van event technology. Daarbij zorgen we niet alleen voor een perfecte organisatie van licht, geluid, stand- of decorbouw; we denken ook graag met je mee over het concept waarmee we de meeste impact creëren. Bij ons kun je ervan op aan dat techniek optimaal bijdraagt aan het bereiken van de doelen van je evenement. We beschikken over een ruim assortiment aan state of the art apparatuur en kunnen dankzij onze eigen standbouwafdeling ook zorgen voor maatwerk. Daarnaast investeren we continu in nieuwe technieken en ontwikkelen we unieke producten om jou en je doelgroep elke keer opnieuw te verbazen.

Bekijk website

Time-Team

Time-Team levert een totaalpakket voor wedstrijden; van tijdwaarneming tot online publicatie, video-overlay's en automatische social media posts.

Bekijk website

Ben Kortman Fotografie

Ben Kortman maakt foto's op verschillende evenementen en houdt zich bezig met communicatieve advies en dienstverlening. Van copywriting en journalistiek tot (web)design en online marketing.

Bekijk website

Partners

TxMiller

TxMiller Foundation, in december 2023 opgericht door GenDx founders Wietse Mulder en Erik Rozemuller, ondersteunt initiatieven die de kwaliteit van leven en overlegingskansen van transplantatiepatiënten vergroten. Hierbij ligt de focus niet alleen op wetenschappelijk onderzoek, maar ook op samenwerkingen die het belang van meer stamceldonoren op de kaart zetten. Op dit moment kan er namelijk niet voor iedere patiënt, die een stamceldonatie nodig heeft om te kunnen genezen, een geschikte donor worden gevonden. Er zijn dus meer stamceldonoren nodig om iedere patiënt een kans op leven te geven. Samen met de KNSRB hopen we zoveel mogelijk jonge, fitte mensen aan te moedigen om zich als stamceldonor te registreren via www.matchis.nl.

Bekijk website

Northwave

Onze samenleving heeft een digitale hartslag. Informatie is de levensvoorziening voor continuïteit en functioneren van organisaties. Het is noodzaak om beschermende maatregelen te nemen waarin mens, proces en technologie steeds op elkaar afgestemd blijven. Daarmee lossen we security vraagstuk integraal op. Die 360 graden aanpak is ons handelsmerk. Wij noemen dat Intelligent Security Operations.

Dat lukt alleen als specialisten op allerlei vakgebieden gericht samenwerken aan hetzelfde doel. Net als bij roeien in de boot: Hetzelfde doel, maar daadwerkelijke afstemming en synergetisch samenwerken maakt het verschil.

Northwave bewaakt 24/7 de security van organisaties vanuit haar Security Operations Center. We staan organisaties bij gedurende cybersecurity incidenten met ons Incident Response Team en digitaal forensische rechercheurs. En onze securityconsultants adviseren, testen en trainen organisaties om veilig hun diensten te verlenen.

Bekijk website

Steppin' Out

Bekijk website

Hattricks = Sander Treur

Website development gespecialiseerd in maatwerk WordPress & grafisch design voor drukwerk of digitale doeleinden.

Al jaren verantwoordelijk voor de KNSRB website, in het bijzonder de Varsity webshop en ticketing.

Bekijk website

EasyFloat

Zoekt jouw vereniging een roeivlot met een levensduur van minimaal 20 jaar, duurzaam en onderhoudsvrij?
Dan zijn EasyFloat roeivlotten de juiste ponton voor jullie! Onze pontons liggen al bij diverse roeiverenigingen in Nederland en ver daarbuiten.
Daarnaast worden ze in de roeiwereld regelmatig ingezet als extra roeivlot bij vele roeiwedstrijden en -evenementen.

Bekijk website

WinTech racing

WinTech Racing begrijpt dat geen enkele aankoop belangrijker is voor een roeier of roeibedrijf dan het kopen van een boot. De missie van WinTech Racing is om de groei van het roeien te bevorderen door de sport toegankelijker te maken. Kwalitatieve boten die de prestaties op alle niveaus verbeteren.

Bekijk website

CKSecurity

De wetenschap dat de medewerkers van CK Security allen reeds jaren ervaring
hebben met het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden t.b.v. het bedrijfsleven, overheid
en particulier geeft u het gevoel dat uw beveiliging in professionele handen is. Onze medewerkers zijn allround als het gaat om (uw) veiligheid. Uw veiligheid hangt samen met onze betrokkenheid om een kwaliteitsproduct neer te willen zetten. Wij noemen dat: excelleren in beveiliging op maat!

Bekijk website

Van Hees en Zonen

Van Hees Utrecht is in brede zin actief op het gebied van civiele techniek. Ons bedrijf staat voor (totaal)oplossingen inzake natte en droge infrastructuur. Vanuit een integrale aanpak willen wij bijdragen aan efficiëntere bouwprocessen en het duurzamer benutten van onze leefomgeving. Van brug tot sluis, van dijk tot kademuur, van
berg-bezink-bassin tot gemaal.
Geen project is gelijk, en elke opdracht vraagt om maatwerk. Dat leveren wij met plezier en met passie.

Bekijk website

Drankhandel Mulco

“Een groothandel die altijd voor je klaarstaat.”
Welk bier past het best bij een specifieke afnemer?
Hoe kan de wijnkaart ingevuld worden?
Is de drankbehoefte voor een evenement goed in kaart gebracht en wat is de beste manier van bevoorrading?
Klantgerichtheid is voor ons geen loos begrip; onze betrokkenheid en service strekken veel verder dan het aanbieden van producten.
Onze toegevoegde waarde is advies, toegespitst op ieders situatie. Met persoonlijk contact hoog in het vaandel, delen wij al meer dan 50 jaar passie voor horeca met onze klanten!

Bekijk website

TechPro

Gerard Huiden Verhuur B.V. richt zich al decennia lang op het onderhoud, verkoop en verhuur van materieel. Wat ooit begon met de aanschaf van een eerste aggregaat is gegroeid tot een bedrijf met grote diversiteit aan materieel. Naast het verhuren van materieel gaan we net een stap verder. Wij verhuren niet alleen. Onze monteurs onderhouden en keuren ook uw materieel. Denk aan boormachines, compressors, maar ook aan aggregaten en heftrucks enzovoort.
Vanuit onze expertise in tijdelijke stroomvoorzieningen houden we ons al jaren bezig met evenementen.

Bekijk website

Smelt Portofoons

Portofoons inzetten voor interne communicatie binnen uw bedrijf of organisatie, maar hoe kiest u de juiste portofoons met de juiste techniek, frequenties, bereik en eventuele vergunning? Bij SMELT bent u aan het goede adres. Zij zijn gespecialiseerd in portofooncommunicatie en alles daaromheen.

Bekijk website

Concept 2

Bekijk website

Bluefield

Bekijk website

Tio Business School

Tio Business School is een particuliere onderwijsinstelling met opleidingen op het gebied van hotel-, eventmanagement, toerisme, business en marketing. Hbo in 2 of 3 jaar, mbo4 in 1 of 2 jaar en een master in slechts 1 jaar.

Bij Tio krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zodat jij je ambities en dromen waar kan maken. Met Tio’s kleine klassen, topdocenten uit de praktijk, internationale kansen en de mogelijkheid versnel je diploma te halen, is Tio hét startpunt van jouw weg naar succes.

Bekijk website

Onderwijsinstellingen

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit, de oudste particuliere Universiteit in Nederland, biedt intensieve academische opleidingen en programma's binnen de vakgebieden business, management,
accountancy, controlling en fiscaal recht. Nyenrode gelooft dat een stevige basis ieder mens tot grote hoogtes kan brengen. Die basis vind je op Nyenrode, in Amsterdam en in Breukelen. De universiteit combineert academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij
succesvol aan je carrière kan bouwen.

Bekijk website

Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht investeert in het opleiden van leiders van de toekomst. Zij biedt innovatief onderwijs van hoge kwaliteit en met een hoog studiesucces. De Universiteit Utrecht is in Nederland een koploper op het gebied van vernieuwende onderwijsconcepten, zoals het University College. Het Utrechts onderwijsmodel staat voor persoonlijk en activerend onderwijs, flexibiliteit en keuzevrijheid voor studenten en continue professionele ontwikkeling van docenten.

Bekijk website

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht is een ambitieuze hogeschool in een dynamische omgeving. Als University of Applied Sciences verzorgen we onderwijs en verrichten we onderzoek. We leiden - aankomende - professionals op die gewild zijn op de arbeidsmarkt en onlosmakelijk zijn verbonden met de regio Utrecht. De verbinding tussen onderwijs, onderzoek en de beroepspraktijk versterkt onze impact in de regio.

Bekijk website

Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden, in 1575 opgericht, is een van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. De universiteit heeft zeven faculteiten in het alfa-, bèta- en gammadomein, is gevestigd in Leiden en Den Haag en heeft ruim 6.500 medewerkers en 26.900 studenten. Haar motto is Praesidium Libertatis – Bolwerk van Vrijheid.

Bekijk website

Erasmus Universiteit

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam, dat daarbij veelal fungeert als een levend stadslaboratorium.

Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Dankzij onze onderzoeksimpact en de kwaliteit van onze opleidingen kunnen we ons meten met de top van de Europese universiteiten.

Bekijk website

Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit Amsterdam (afkorting: VU) is een brede onderzoeks- en onderwijsuniversiteit in Amsterdam. Zij is gesticht als protestants-christelijke universiteit, en wil de verbondenheid met deze traditie tegenwoordig in een aantal kernwaarden tot uitdrukking brengen. Het VU-complex is gevestigd aan de De Boelelaan in Buitenveldert, nabij de Zuidas. De slogan van de universiteit is 'VU is verder kijken'.

Bekijk website

Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. Met resultaat: op invloedrijke ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd.

We werken samen met gerenommeerde buitenlandse universiteiten, zoals Uppsala, Göttingen en Gent. De RUG is bovendien geliefd bij studenten (27.000) en medewerkers (5500) uit binnen- en buitenland. Talent krijgt de ruimte en zo slaat de universiteit een brug tussen onderzoek en samenleving: we werken actief samen met maatschappelijke partners en profileren ons met de thema’s Healthy Ageing, Energy en Sustainable Society.

Bekijk website

Technische Universiteit Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering science & technology. Met ons onderwijs, onderzoek en kennisvalorisatie dragen we bij aan:

- science for society:
de oplossing van grote maatschappelijke vraagstukken en de groei van welvaart en welzijn door de focus op de Strategic Area’s Energy, Health en Smart Mobility
- science for industry:
de ontwikkeling van technologische innovaties in samenwerking met het bedrijfsleven
- science for science:
de vooruitgang van de technische wetenschappen door excellentie op belangrijke onderzoekszwaartepunten en vernieuwing van het onderwijs

Bekijk website

Utrecht Universiteitsfonds

Het Utrechts Universiteitsfonds stelt ongeveer 80.000 euro per jaar beschikbaar voor subsidies waarmee studenten aan onze universiteit gesteund worden. Dit is mogelijk gemaakt door alumni die een gift hebben gedaan aan het Utrechts Universiteitsfonds. Zowel studentenorganisaties als individuele studenten kunnen bij ons een subsidie aanvragen.

Bekijk website

Tilburg University

Bekijk website