Vacature Coach en Chef d’équipe R.V. Minerva

19-03-2018 in K.N.S.R.B., RV Minerva

Net als afgelopen jaren is Roeivereniging Minerva ook dit jaar van plan een acht naar de Head of the Charles (HOCR) in Boston uit te zenden. RV Minerva is een initiatief van de K.N.S.R.B., welke op deze manier wil bijdragen aan het motiveren van haar roei(st)ers op weg naar de top. Enerzijds door een internationale uitzending aan te bieden, anderzijds door voor de uit te zenden roei(st)ers een brug naar het nieuwe seizoen te slaan. Hierbij geldt sterk het motto: “Wie investeert, krijgt er wat voor terug”.

Het project is bedoeld voor talentvolle tweede- en derdejaarsroeiers van de KNSRB. De wedstrijd is in oktober en in de weekenden voorafgaand aan de HOCR zal worden getraind op KNSRB-verengingen door heel het land. Wanneer de selecties plaatsvinden is nog niet bekend. Hierover zal snel meer informatie te vinden zijn op onze site.

Coach en Chef d’équipe

Om bovenstaande uitzending in goede banen te leiden zijn we eerst op zoek naar een coach en een chef d’équipe. Deze twee personen begeleiden de roeiers door het gehele traject. Daarbij helpt de chef bij roeitechnische zaken en is deze verantwoordelijk voor alle randvoorwaarden van het roeien en de uitzending. Naast een prachtige ervaring in het Minerva project is de rol als coach of chef ook de kans om te laten zien wat je waard bent! Net als aan roeiers wil RV Minerva ook coaches helpen met de volgende stap in hun coach carrière. Behalve begeleiding vanuit Minerva en de KNSRB, zullen daarom ook een aantal oud-coaches je ondersteunen.

Dus heb jij enkele jaren coachervaring en ben je opzoek naar een mooie uitdaging, meld je dan aan als coach! Heb jij ervaring met dingen regelen, en lijkt het je mooi om deze uitzending naar Boston tot in de puntjes te regelen meld je dan aan als chef!
Sollicitatieprocedure:

Meld je voor 21 maart aan via sp@rvminerva.nl onder vermelding van ‘’sollicitatie coach/chef Minerva”. Stuur met je bericht je coach-cv/chef-cv mee en een korte motivatie waarom juist jij als coach/chef geschikt zou zijn voor dit project. Denk aan je sterkste wapenfeiten en je eigenschappen die juist jou geschikt maken!