De Varsity Magazines

28-03-2017 in Editie 131, Editie 132, Editie 133, Editie 134, Varsity

Traditiegetrouw verschijnt het Varsity Magazine in het weekend voorafgaand aan de opbouwweek. Ook dit jaar zal jaargang 19 op de deurmat verschijnen of bij een aantal verenigingen af te halen zijn. Voor diegene die de vorige jaargangen nog eens in wilt kijken zijn ze digitaal beschikbaar gesteld.

Varsity Magazine 2013

Vroeger was alles beter. Zo ook de Varsity. Lees er alles over in Varsity Magazine 2013!
Download

Varsity Magazine 2014

Praktische informatie, voor als u langs de oever wilt meepraten over de Race der Oude Vieren.
Download

Varsity Magazine 2015

Een editie waar, in vergelijking met de afgelopen edities, de Varsity zelf weer iets meer voorop staat. Minder algemeen, meer over de 132ste editie.
Download

Varsity Magazine 2016

Speciale vrouwen editie! Blik terug op de tijd van het jaar waarin het allemaal nog wel mee viel met Varsity Magazine 2016.
Download

Varsity Magazine 2017

Wilt u het nieuws het liefs zo heet mogelijk van de pers? Balanceert u op het scherpst van de snede? Dan is het Varsity Magazine 2017 wat voor u. Wel nog even geduld: deze is nog niet digitaal beschikbaar.

Rectificatie uitspraken Rogier Blink wat betreft Laga in het deelnemerskatern:
“Zowel de redactie van het Varsity Magazine als Rogier Blink betreuren het publiceren van de uitspraken die door hem zijn gedaan over de selectie van de Laga-vier. Deze hadden niet gepubliceerd moeten worden en zullen dan ook niet te vinden zijn in de online-versie die binnenkort op deze site komt te staan. Wij dienen hiervoor onze welgemeende excuses aan de betrokken coach, Susannah Chayes.”