Route

Het adres van de Varsity is Kanaaldijk Zuid 2, 3998WK te Houten.

Met de trein kunt u reizen naar Station Houten Castellum. Vanaf 07:30 uur zullen er vanaf Houten Castellum pendelbussen heen en weer rijden naar het Varsityterrein.
Er zijn maar een beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar. Indien u met de auto komt kunt u bij Houten Castellum of het Raaigras parkeren.

Bezoekers met een VIP kaart kunnen parkeren op schoonauwenseweg 8 te Houten. Vanaf hier zullen er pendelbussen rijden om toeschouwers naar het Varsityterrein te brengen.

Met de fiets kunt u tot aan het terrein zelf komen. Ook kunt u ter hoogte van de kruising van Trip en Kanaaldijk Zuid uw fiets kwijt. Voor roeiers en coaches is het mogelijk hun fiets tussen het roeiers-terrein en het toeschouwers-terrein neer te zetten.

Let op: het is niet mogelijk via oostkant van Kanaaldijk Zuid door het roeiers-terrein heen naar het toeschouwers-terrein te lopen.

Vanaf 07:30 uur zullen er vanaf Houten Castellum pendelbussen heen en weer rijden naar het Varsityterrein.

 

Bekijk hier direct de plattegrond van het terrein:

Kiss & Ride

Wil je iemand afzetten bij het terrein? Dat kan bij onze Kiss & Ride. Je vindt de K&R op de kruising tussen de Korte Uitweg en de Spoordijk, te Schalkwijk. Het is vanaf daar maximaal vijf minuten lopen naar het terrein.