Route

Het adres van de Varsity is de Kanaaldijk Zuid 2, 3998WK te Houten.

  Openbaar Vervoer – Trein en Pendelbussen

Met de trein kun je reizen naar Station Houten Castellum.

Vanaf 07:30 uur zullen er vanaf Houten Castellum pendelbussen heen en weer rijden naar het Varsityterrein. Zorg dat je een pendelbus ticket aanschaft in de Varsity shop.

  Fiets

Met de fiets kun je tot aan het terrein zelf komen. Iedereen kan zijn fiets tussen het roeiersterrein en het toeschouwersterrein kwijt, zo kun je meteen het toeschouwersterrein op de oostzijde of naar het roeiersterrein.

Let op: het is niet mogelijk via oostkant van Kanaaldijk Zuid door het roeiers-terrein heen naar het toeschouwers-terrein te lopen.

  Auto

Er is maar een beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar. Indien je met de auto komt, schaf dan eerst een parkeerticket aan in de Varsity shop.

Let op: je kunt alleen het parkeerterrein betreden als je in het bezit bent van een parkeerticket. De parkeerplekken zijn beperkt, daarom adviseren wij je met klem om met het openbaar vervoer of fiets naar de Varsity te reizen, of gebruik te maken van onze Kiss & Ride optie.

Bezoekers met een VIP kaart kunnen parkeren op de Provincialeweg 1 te Houten. Vanaf hier zullen er pendelbusjes rijden om toeschouwers naar het Varsityterrein te brengen. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken, kom op tijd, of met het OV.

  Kiss & Ride

Wil je iemand afzetten bij het terrein? Dat kan bij onze Kiss & Ride. Je vindt de K&R op de kruising tussen de Korte Uitweg en de Spoordijk, te Schalkwijk. Het is vanaf daar maximaal vijf minuten lopen naar het terrein.