Aanrader: Werken bij The Pro Team!

09-04-2017 in Editie 134, Varsity

Ieder jaar werkt de KNSRB samen met verschillende partners om de Varsity te realiseren. Organisaties die waardevol zijn voor de roeiende student. Roeiende studenten staan bekend als hardwerkende, capabele mensen: precies het soort mens die The Pro Team zoekt!

Over The Pro Team

The Pro Team is een van de grootste spelers op het gebied van horeca en evenementen. Zij leveren leidinggevenden en barmedewerkers voor de grootste festivals in Nederland. Denk hierbij aan 18 Hours Festival, Kingsday, Loveland, Dominator, Decibel en nog veel meer. Kortom, een bedrijf waar je op de vetste locaties wordt opgeleid tot baas van eigen bar.

Roeister over The Pro Team

Leren leidinggeven, samenwerken, communiceren, discipline en zorgen voor gezelligheid: onmisbare eigenschappen voor roeiers. Marije van de Langemheen, lange tijd werkzaam bij The Pro Team, vertelt hoe ze haar vaardigheden opgedaan bij The Pro Team nu in praktijk brengt als coach bij Triton:

,,Bijvoorbeeld bij Kingsday is de drukte op het terrein altijd enorm. Het is altijd een hele uitdaging om iedere gast zo snel mogelijk te helpen, zodat er geen lange rijen ontstaan. Door de juiste mensen op de juiste plek te zetten, goede instructie en goede communicatie, slaan we ons door de grootste drukte heen. Het is een heerlijk gevoel om na een dag hard gewerkt te hebben met je team nog even een borreltje na te doen, terwijl gasten tevreden naar huis gaan. Met coachen doe ik eigenlijk hetzelfde. Van tevoren bepalen we welke roeier waar het sterkst is in de boot en voor iedere wedstrijd bespreken we het wedstrijdplan met de roeiers. Communicatie tijdens trainingen en tussen de heats is essentieel om alle ogen in de boot te houden. Na een goede wedstrijd ga je met hetzelfde gevoel naar huis, namelijk we hebben het weer geregeld!”

Werken bij The Pro Team

Voor ambitieuze studenten is The Pro Team bij uitstek een omgeving waar veel geleerd kan worden en je jezelf kunt ontwikkelen. Een zeer goed onderdeel van ieder CV. De vaardigheden die je opdoet zijn toepasbaar in iedere omstandigheid.

Dus, lijkt het jou ook leuk om tijdens festivals meer geld te verdienen dan uit te geven? Ben je op zoek naar een flexibele, uitdagende bijbaan?

Meld je aan op: http://www.theproteam.nl/solliciteren/