Varsity 135 opnieuw met Dames Vier

03-01-2018 in Varsity

De KNSRB en Varsitycommissie delen met trots en enthousiasme mede dat tijdens Varsity 135 op 8 april 2018 opnieuw zal worden gestreden om de winst in het Hoofdnummer Dames Vier. Net als bij de vorige editie wordt de Dames Vier in 2018 verroeid in vierzonders over een afstand van twee kilometer. Hiertoe is besloten tijdens de jaarvergadering van de KNSRB te Wageningen.

Met de organisatie van de Dames Vier wil de KNSRB bijdragen aan het verenigingsroeien onder dames. De ambitie bestaat om de Dames Vier op termijn te laten uitgroeien tot een volwaardig equivalent van de Oude Vier qua aantrekkingskracht, ambiance en roeiniveau. De KNSRB moedigt daarom iedere studentenroeivereniging aan op Varsity 135 zowel met uw Oude Vier als met uw Dames Vier aan de start te verschijnen, om zo te trachten het Varsitygoud naar uw stad te brengen.

We zien u graag op 8 april 2018. Houdt de website in de gaten voor meer informatie en de wedstrijdbepalingen.