Laat je vereeuwigen op de Varsity

12-03-2018 in Varsity

De Varsity en alle verhalen eromheen gaan al een tijdje mee. Nu kun jij ervoor zorgen dat de legendes van jouw roeivereniging vereeuwigd worden op de Varsity!

Het idee is simpel: In de webshop staat een selectie van iconische Varsity-foto’s van verschillende verenigingen. Deze kunnen gekocht worden door ploegen, commissies, huizen etc. Waarna jullie naam voor eeuwig zal schitteren op het Varsity terrein.

In de webshop is een selectie van 18 foto’s beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Als voorbeeld staat nu op de banners dat ze worden aangeboden door ‘De 135e Varsity Commissie’, maar dit zal voor de productie veranderd worden naar jullie ploeg/commissienaam.

Om de exclusiviteit te waarborgen, zal iedere banner maar 1x worden geproduceerd. De  banner is dus uniek en zal de komende jaren worden gebruikt voor de aankleding van het toeschouwers terrein op de Varsity.

Wees er snel bij, want de verkoop van deze banners is gedurende 13,5 dag mogelijk.
De uiterlijke besteldatum via de webshop is 26 maart.

Bestel het in de Varsity webwinkel