Nereus wint de Race der Dames Vieren!

08-04-2018 in Editie 135, Varsity

Houten – Tijdens de 135e editie van de Nationale Studentenroeiwedstrijden “Varsity” hebben de Dames van Nereus de Race der Dames Vieren gewonnen. Over een lengte van twee kilometer waren ze de andere roeisters te sterk af. Daarmee versloegen de Dames uit Amsterdam de andere verenigingen voor de tweede keer!

Olivia van Rooijen, Veronique Meester, Karien Robbers en Ilse Paulis roeiden de boot glansrijk als eerste over de finish. De huldiging van de Dames Vier werd dit jaar gedaan door Helma Neppérus; Oud-VVD-Kamerlid en Njord-bondroeister. Onder luide aanmoediging van toeschouwers en verenigingsleden kregen de dames de lauwerkrans overhandigd. Tijdens het winnaarsdiner zullen de Dames naast de krans ook hun welverdiende gouden hanger in ontvangst nemen.

Voor de Nerieden betekent dit dat er een Kroegjool op N.I.A. zal plaatsvinden. Bandjes daarvoor zijn te verkrijgen op het terrein en vanaf 19.30 op Nereus. Om 22.30 zal de kroegjool starten.

Foto omslag: Ellen de Monchy