Geen publiek Varsity 137

10-05-2021 in Editie 137, Varsity

Omwille van de onzekerheid omtrent het COVID-19 virus en eventuele versoepelingen is besloten om de 137ste Varsity op 13 juni 2021 zonder publiek plaats te laten vinden.

 

Publiek

Het demissionaire kabinet stelde op zaterdag 1 mei verdere versoepelingen voorlopig uit. Volgens het oorspronkelijke routeplan zouden vanaf 11 mei meer versoepelingen komen waarbij onder andere ook sportinstellingen onder voorwaarden meer mogelijkheden zouden krijgen. Door tegenvallende cijfers, is deze aankondiging minimaal met een week uitgesteld.

Al deze onzekerheden hebben ertoe geleid dat de Varsity Commissie en de K.N.S.R.B. het vervelende besluit hebben moeten nemen om geen publiek bij het evenement toe te laten.

 

Roeien

Het niet toelaten van publiek betekent niet dat de Varsity helemaal afgelast is. De Varsity Commissie is samen met de K.N.S.R.B. en andere partijen nog druk bezig om het evenement voor de roeiers door te laten gaan. De komende weken zullen eventuele versoepelingen meer duidelijkheid moeten geven of het roeien door zou kunnen gaan.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Varsity (@knsrb_varsity)