Met trots presenteert de Varsity haar nieuwe partner: GenDx

25-03-2022 in Varsity

GenDx weet wat het betekent om als donor het verschil te maken, daarom zijn wij trots dat ze vanaf dit jaar partner zijn van de Varsity. Deze Utrechtse onderneming is wereldleider in moleculaire diagnostiek voor het matchen van donoren en transplantatiepatiënten, en het monitoren van transplantatiesucces.

Tevens steunt GenDx verschillende lokale organisaties, waaronder Stadsschouwburg Utrecht, Utrechts Universiteitsmuseum, sportcentrum Olympos, en Utrechtse studentensportverenigingen SPIN Boardsports, U.S. Histos, A.U.S.R. Orca en U.S.R. Triton.

Samen met deze partners en Stichting Matchis – het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren – zet GenDx zich in om zoveel mogelijk jonge, gezonde mensen te motiveren om zich aan te melden als stamceldonor.”