Herbeleef

01-02-2017 in Editie 134, Herbeleef, Varsity

Beter goed gejat, dan slecht bedacht. Herbeleef de Varsity met deze spraakmakende series uit de afgelopen jaren.

 1. Gezichten achter de Varsity
  Dat bij de organisatie van de Varsity meer komt kijken dan direct zichtbaar is, bewijst deze reeks verhalen. In 2015 schreef Annemarie Buth over de mensen die achter de schermen meewerkten aan de 132e Varsity.
 2. Herinneringen aan de Varsity
  Of het nu door de winst of door het verlies komt, iedere Oude Vier-roeier herinnert zich zijn meest indrukwekkende race. In 2015 schreef een aantal van hen die op.
 3. Andere tijden Varsity
  In de weken voor Varsity 133 verscheen iedere zondag een verhaal uit vroegere tijden. Winnaars van toen vertelden over hun overwinning. Meeslepende verhalen uit een andere tijdgeest.
 4. Humans of the Varsity
  Nadat de serie ‘Andere Tijden Varsity’ ten einde kwam werd de serie “Humans of the Varsity” gestart. Alle blikken stonden vooruit. Varsity 133 kwam in het vizier, en de opbouw van het terrein bij de Schalkwijkse spoorbrug begon. Veel mensen hielpen mee om de grootste universiteitsroeiwedstrijd van Nederland op te zetten en achter al deze mensen zit een verhaal. Een aantal van deze verhalen werden die week (met een knipoog) gepubliceerd.