Nieuwe website

01-02-2017 in Editie 134, K.N.S.R.B., Varsity

Met trots presenteren wij u de vernieuwde website van de K.N.S.R.B.. Het eerste onderdeel van het plan om de digitale aanwezigheid van de K.N.S.R.B. uit te bouwen. Afgelopen jaar werd de oude weblocatie gehackt en werd er noodgedwongen een basale pagina met essentiële informatie gelanceerd. Tegelijkertijd is afgelopen jaren met succes het gebruik van losstaande sociale media kanalen opgezet. De vernieuwde weblocatie zal dienen als de digitale ruggengraat, die alle digitale uitingen van de K.N.S.R.B. kan verankeren en verbinden. Zo kunt u ook verschillende media-uitingen van afgelopen Varsity edities gemakkelijk terugvinden.

Fons & Robbe

Dit plan werd door Fons Slieker en Robbe van der Mieden ontwikkeld, respectievelijk de commissaris relatiebeheer & sponsoring en commissaris pers & promotie van de 134ste Varsity Wedstrijdcommissie. Het plan werd goedgekeurd door het dagelijks bestuur van de K.N.S.R.B. en vervolgens ten uitvoer gebracht door de 134ste Varsity wedstrijdcommissie en haar supercrew. Tot slot bedanken wij in het bijzonder Sander Treur voor het ontwerp en de bouw van de vernieuwde weblocatie.