Defensity College nieuwe partner KNSRB

07-03-2018 in K.N.S.R.B., Varsity

De KNSRB heeft een nieuwe partner. Defensity College (onderdeel van Ministerie van Defensie) zal het komende jaar de KNSRB ondersteunen.

Als student kan je bij Defensity College een bijbaan vinden. Werkstudenten kunnen hun leiderschapskwaliteiten verbeteren in verschillende vakgebieden, denk bijvoorbeeld aan communicatie maar ook techniek of geneeskunde.

Het uitgangspunt van Defensity College sluit naadloos aan bij de richtlijnen van de KNSRB. Om deze reden is er besloten voor het komende jaar een samenwerking aan te gaan, met de intentie om dit komende jaren te verlengen.

Om de connectie tussen de KNSRB en Defensity College ook aan alle roeiers en Varsity vrienden te laten zien is dit jaar de teaser van de Varsity 135 in samenwerking met Defensie gemaakt. Op vrijdag 9 maart zal deze op onze website vinden zijn. Kan je niet zo lang wachten? Bekijk dan hier alvast een korte preview.

Ben je benieuwd naar wat Defensity College voor jou kan betekenen? Klik dan hier voor de website.