Varsity Webshop en Pop-up store

12-02-2022 in Editie 138, K.N.S.R.B., Varsity

Varsity kledinglijn

De Varsity Webshop is al even geopend, maar wilt u een kledingstuk ook eerst een momentje door je vingers laten glijden voor u het afrekent? Om gewoonweg even te checken of die Varsitytrui nou écht zo zijdezacht is als wij beweren? Dat snappen we! Daarom reizen we ook dit jaar weer traditiegetrouw met de Varsity pop-upstore door het land: zo kan u onder het genot van een biertje onze spiksplinternieuwe collectie op uw dode gemakje bekijken. Tot halverwege maart kleuren alle steden langzaam okergeel, kijk hieronder wanneer we bij uw vereniging langskomen!

Kijk snel wanneer we bij uw vereniging langskomen!

 • 14 februari Triton
 • 15 februari Argo
 • 16 februari Gyas
 • 22 februari Njord
 • 24 februari Aegir
 • 26 februari Nereus
 • 1 maart Skadi
 • 3 maart Laga
 • 8 maart Skoll
 • 14 maart Thêta
 • 15 maart Vidar
 • 17 maart Phocas