Baanindeling finale Dames Vier bekend!

08-04-2017 in Editie 134, Varsity

Tijdens de lotingsvergadering van de 134ste Varsity is de baanindeling voor de finale van hoofdnummer ‘de Dames Vier’ bekend gemaakt. De ‘Race der Dames Vieren’ zal om 16:25 aanvangen en live te volgen zijn vanaf de kant of via livestream VarsiTV.

Baanindeling

Baan 1: Aegir

Baan 2: Skadi

Baan 3: Nereus

Baan 4: Laga

Baan 5: Argo

Baan 6: Njord

Potentiële winnaars gepresenteerd

Afgelopen periode hebben de startende verenigingen de starters van de Dames Vier gepresenteerd door middel van en foto. Bekijk hier het overzicht van de gepresenteerde potentiële winnaars.

Gouden hanger

De winnende Dames Vier zal net als de winnende Oude Vier een krans omgehangen worden. Daarnaast wordt ook een gouden hanger in de vorm van de Jutphaas uitgereikt in plaats van het gouden blik. Deze gouden hanger is door Koninklijke Begeer gemaakt van Solidaridad haar ‘eerlijk’ goud. Lees ook ‘Van mijn naar blik’ of bekijk het productieproces van Koninklijke Begeer in deze video.

A post shared by Varsity (@knsrb_varsity) on